• "images/img1.jpg" alt="">
  • alt="">
  • alt="">
More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!

Marcatge CE Alumini/PVC

Els tancaments d' alumini i PVC que elaborem i distribuim disposen del seu marcatge CE, d'acord amb la normativa europea.

Marcatge CE Ferro

Els tancaments i portes metàl·liques que elaborem i distribuim disposen del seu marcatge CE, d'acord amb la normativa europea.

Codi Tècnic Edificació

Els nostres productes compleixen amb la normativa del CTE., garantint-ne així la seva idoneitat per ser instal·lats correctament.

Qualitat productes

Tots els nostres productes i accessoris son de la millor qualitat, asegurant-ne així una òptima resistència, seguretat i funcionalitat.

Abellana-Viladrich sl., productes de qualitat.

Els productes que fabriquem o distribuim disposen de tots els certificats necessaris per poder ser comercialitzats dins la Unió Europea.

Tots ells han estat homologats per assegurar-ne la resistència mecànica i estabilitat; la seguretat en cas d’incendi; higiene, salut i medi ambient; seguretat d’utilització; protecció contra el soroll; i estalvi d’energia i aïllament tèrmic.

Des d'Abellana-Viladrich sl creiem en productes de qualitat per tal de poder garantir la funcionalitat i durabilitat de tots els nostres productes.

Publicacions