• alt="">
  • alt="">
  • alt="">
More Website Templates @ TemplateMonster.com - November 14, 2011!

Fabricació

Som fabricants de tancaments d'alumini, portes metàl·liques i treballs en ferro i inoxidable. Oferint sempre el millor producte amb els millors accessoris.

Distribució

Som distribuidors de tancaments de PVC, portes metàl·liques, ballestes, automatismes i complements (vidres, persianes, mosquiteres)

Instal·lació

Disposem d'un eficient equip humà amb molta experiència en la instal·lació dels nostres productes a l'obra per tal de garantir-ne un òptim funcionament.

Manteniment

Oferim la possibilitat de realitzar el manteniment dels nostres productes ja instal·lats, per tal d'assegurar-ne la seguretat i el funcionament.

Abellana-Viladrich sl, al vostre servei.

Des d’Abellana-Viladrich s.l. entenem que la nostra missió és oferir el màxim de benestar als nostres clients, i això ho aconseguim oferint un assessorament personalitzat abans de fer l’ obra, per tal de garantitzar la millor qualitat, seguretat i disseny en les nostres feines i, satisfer així les necessitats de tots els nostres clients.

Igualment a Abellana-Viladrich s.l. creiem que és molt important oferir un servei post-venda ben eficient, intentant donar sempre resposta el màxim de ràpid en qualsevol cosa que pugui sorgir després d’haver finalitzat l’obra.

Publicacions